Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lagen om allts jävlighet! vs attraktionslagen

Publicerad 2012-11-15 20:03:06 i Vanlig vardag,

Ibland är vissa saker fett irriterande. Nu skrev ju jag att jag inte skulle lägga någon mer energi på en viss person. Nu tror jag att han dök upp idag. Jag vet inte om det var. Det spelar ingen roll. Bara vetskapen OM att det skulle kunna vara han gör någon form av hopp tänds inom mig och hjärtat hoppar till.

Nu spelade det ingen roll. Jag hade ändå inte kunnat göra något idag. Jag hade kunder i stallet, kommande hyresgäster som skrev kontrakt. Jaja, är han intresserad får han visa upp sig oftare. Annars skapas inga tillfällen för oss att träffas. Svårare än så är det inte. Jag kan som inte ta mig så långt just för tillfället eftersom jag inte vågar köra bil. Kort sammanfattat: Det är helt enkelt upp till honom. Jag kommer inte att stänga dörren för någon annan. Tvärtom har jag precis öppnat den för andra igen.

Det här inlägget skriver jag bara för att slumpen så ofta kommer in när det gäller just honom. Likaså nu när jag senast igår skrev att han inte visat något intresse och att han får börja med att visa sig här oftare. Slumpen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela