Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tänkte att jag skulle vara snäll

Publicerad 2012-11-12 13:42:37 i Vanlig vardag,

Jag tänkte jag skulle vara snäll och lösa ett problem åt några andra. Snällt va! Tyvärr blev det inte så bra. Nu var det inte mig som det inte blev så bra för utan en annan person. Det blev pinsamt faktiskt.

Det var nämligen så att personen som skulle lösa problemet, dvs den jag pratade med, gick till personen det berörde. Personen det berörde öppnade då käftet och påtalade inte att detta då var något problemt. =/ Smart? Nej, inte så jätte. Personen fick inte en ledande fråga om just det var utan om ngt öht var fel. Herregud säger jag bara. Jaja, jag tänkte ju bara vara snäll. Nu blev det ju heltokigt. Problemet blev ju inte löst och lär heller aldrig bli. Dock är det ju inte mitt problem för det berör egentligen inte alls mig. Det är dock pinsamt för den andra fast den inte fattar det.

Nåväl, sanningen kommer alltid fram. Jag kan inte stå för andras lögner. Jag tänker på det rätt ofta numer....varje dag nästan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela