Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag som hade planerat morgondagen....

Publicerad 2012-11-16 19:50:00 i Vanlig vardag,

Jag hade önskat mig lite inför morgondagen. Planerat i sinnet hur det skulle se ut. ALLT har gått åt skogen. Det har blivit både avbokning och att personen jag tänkt i mitt sinne att vi skulle göra något har rest bort. Jag hade tänkt fika inne i stan.
 
Egentligen hade jag från början tänkt mig något helt annat. Något som jag ville göra på kvällen. Nu har jag varken biljett till evenemanget, som jag egentligen inte bestämt exakt vad det skulle vara, eller någon att gå med. Jaja, det löser sig. Helst skulle jag vilja gå och fika fortfarande, inne i stan. I lite halvmörk novemberruskig eftermiddag. En kopp te och prata lite. Ni vet så här supermysigt.
 
Dagen kanske kommer med en överraskning. Jag får helt enkelt använda mig av universums lag. Den jag levt efter ett tag nu, attraktionslagen. Jag vill göra något imorgon. Rätt som det är kanske det ramlar ned någon från himlen och vill fika med mig eller dyker upp med en biljett till ett evenemang jag vill gå på.
Vem vet, morgondagen har säkert massor med överraskningar. Rätt som det är, dyker han som jag är intresserad av upp och visar sig lite intresserad. Det kanske är han jag kommer att fika med. Man vet ALDRIG vad morgondagen har att erbjuda OCH det gäller att se och ta chanserna när de kommer. Öppna sinnet för nya saker och utmaningar! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela