Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag har INTE Sjögrens syndrom

Publicerad 2012-11-12 11:55:15 i Vanlig vardag,

Jag kan ju meddela att alla de proverna jag tog när jag var in 23 oktober på KS var negativa. Jag har alltså ingen mer autoimmun sjukdom. Det är ju bra. Däremot önskar jag att de kunde säga: Det här är fel. Ge mig en tablett och hips vips så jag är frisk kry och helt återställd igen. Fast om jag ska vara ärlig vill jag inte vara sjuk. Jag VILL vara frisk och det ska jag bli.

Bland de här proverna de tog var det bla Sjögrens syndrom. Jag har aldrig hört talas om det någon. Det känns helt absurt. Naturligtvis var jag tvungen att googla. http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Sjogrens-syndrom/
Till råga på allt har jag fått värsta förkylningen med feber. Jag har typ aldrig feber. Det är sjukt jobbigt. I förrgår natt låg jag och hostade och i natt låg jag och nös halva natten innan jag till slut kunde somna. I morse vaknade jag tidigt och hade värsta huvudvärken. Nu har jag druckit superteet och känner mig betydligt piggare. Superteet sänker både feber och gör att man blir friskare tidigare. Jag kan tillägga att det inte längre är tillåtet att sälja i Sverige. Det är tillåtet att dricka, det är inget knark jag tar, bara nästan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela