Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag gjorde några "önskningar" idag

Publicerad 2012-11-08 17:42:00 i Attraktionslagen,

Jag börjar vara sjukt uttråkad nu samtidigt som jag faktiskt inte orkar göra något. Det här ledde till att jag tittade lite mer på det här med attraktionslagen. Jag googlade runt lite och hittade nya intressanta sidor att läsa om det på. När jag sedan funderat igenom mina "önskningar" gjorde jag slag i saken och passade på att önska mig dessa. Jag vet innerst inne vad jag vill göra i framtiden. Mycket av dagarna går faktiskt åt till det.



Senaste tiden har jag dessutom funderat över framtiden i mitt liv. Vad kommer jag att kunna göra i framtiden? Hur återställd blir jag? Etc etc.... Jag vill ju naturligtvis bli helt frisk. Det råder ingen tvekan om det, men om jag ska vara ärlig är jag på ett sätt mycket sämre nu än jag var förra året jag var sjuk. Jag vet inte vad det beror på. Antagligen gick det åt så mycket energi för tillfrisknandet då och att kroppen nu inte blivit helt återställd. Det var bättre i somras, jag jobbade lite färre timmar/månad då och nu i höstas återgick vi till ordinarie schema och på det jobbar jag nästan heltid. Jag vet inte om det var det som gjorde sista knäcken på mig.



Nu funderar jag iaf mycket hit och dit. Vad ska jag göra? Vad vill jag? Någonstans har jag en plan och jag vet hur jag vill att den ska se ut. Det är en del pusselbitar jag inte lagt bara. Eller på ett sätt väntar jag på att universum ska lägga dem åt mig. Det är faktiskt det jag gör. Jag behöver en liten hint på det planet. Jag ser som bara två vägar, men det kanske finns fler tillgängliga som jag inte upptäckt ännu. Det kanske gäller att vidga vyerna lite?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela