Real Time Analytics

Livet På En Kant

Imorgon händer det lite roligt

Publicerad 2012-11-09 20:37:28 i Vanlig vardag,

Imorgon får jag bli rastad. En tur till Väsby ligger på schemat. Det ska bli kul. Det blir en lagom tur från fm/lunch någon gång. Sedan är det tillbaks till stallet vid 16. Då är det intag. Jag lär ju vara helt slut, men det är ok. Vila kan jag göra i natt och imorgonkväll för jag har inget inplanerat då.
 
Jag är lite sugen att se en film på bio. Det har jag inte varit på ett tag, men nu har jag kommit på att det nog är rätt lagom. Jag ska bara hitta något sällskap som vill följa. Vem vet, har jag tur dyker det upp någon som vill gå med mig redan imorgon kväll!? =D En bio-date skulle ju vara lite schysst. Typ fika lite innan och prata och så, se filmen och sedan åka hem. Det skulle vara lagom.

Kommentarer

Postat av: Veronika

Publicerad 2012-11-09 22:00:36

Hej Jenny!
Har du fått någon ny stalker än då?
Vi borde ses snart igen :)
Kram*

Svar: Hej! =)Jag hade en, men jag vet inte vart den tog vägen. Den var faktiskt från samma stad som dig. ;-)
Nu har jag nog flera om jag ska vara ärlig. Ingen av dem är inne tillräckligt mycket för att räknas som professionel stalker däremot.
Ses igen vore ju kul. Borde göra det snart.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela