Real Time Analytics

Livet På En Kant

I natt sov jag bättre än på länge

Publicerad 2012-11-28 15:28:20 i Vanlig vardag,

I natt sov jag bättre än länge. Inte för att jag brukar ha svårt för att sova utan vetskapen om att något nu är fel på mig. Något går att göra. Jag trodde inte att det skulle vara så enkelt som det egentligen var, men provsvaren på det här är rätt kluriga som ni kanske förstod av gårdagens inlägg.
 
Nu känns det iaf bättre. Både det att man kan framstå som konstig, att man hittar på på och andra saker. Allt kommer liksom svart på vitt helt plötsligt. Det man kan undra över är ju varför kroppen börjat faila så dant senaste tiden. Vad fick bägaren att rinna över? Den är ju fortfarande i obalans, men jag blir nog saaaaaakta bättre överlag.
 
Nu kan jag fortsätta med mitt liv som hamnade lite på "on hold" ett tag. Jag som trodde att det gjorde sak samma att de inte hittat något. Idag inser jag hur påverkad jag faktiskt var över det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela