Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur kan en enda sak vara så svår?

Publicerad 2012-11-06 21:40:00 i Vanlig vardag,

Jag förstår mig inte på mig själv ibland, eller ganska ofta faktiskt. Om ni inte trillat hit för första gången och precis börjat läsa vet ni att det finns en person som jag hoppas träffa, typ varje dag. Vet ni, jag gjorde det - nästan - idag. Jag såg att han var här, men jag vågar inte gå fram och säga hej. Hur fan kan en sak vara så svår när så mycket annat är så lätt? Det mesta är faktiskt lätt. Jag tycker det, men att prata med honom känns som att bestiga Mount Everest. Nu kanske ni tycker att det är lite löjligt. Jag ska förklara.
 
Det är inte att prata med honom som jag tycker är svårt. Jag tycker det är jätteroligt och skulle definitivt vilja prata med honom mer. Anledning till att jag tycker att det är svårt att prata med honom är att jag tror att han inte vill prata med mig och vill därför inte tvinga mig på honom. Det skulle göra det SÅ mycket lättare om han kunde komma fram och prata med mig någon gång. Precis när jag skriver det här kom jag på att det kanske inte heller är så lätt. Tänk om han försökt och jag tappade fattningen lite här för ett tag sedan och var otrevlig. Hmm....alltså jag vill verkligen träffa honom. Jag vill bara ha lite bekräftelse. En yttepytte bekräftelse som jag fattar skulle vara bra. Om jag skulle få en sådan av honom skulle det göra mitt liv mycket lättare. Jag har kommit på att jag inte vill ha någon annan. Det sjuka är att jag ångrar mig varje gång han är här och jag inte pratar med honom. Varje gång....
 
Jag har sett några avsnitt av Portkod 1321 på Svtplay, den visas bra där och introt på den är bara så bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela