Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fixa lite hemma

Publicerad 2012-11-26 12:49:52 i Vanlig vardag,

Idag ska jag försöka fixa iordning mitt sovrum färdigt. Garberoben måste sorteras lite för nu ligger kläderna blandade lite hipp som happ. Sedan behöver jag också dammsuga lite (igen). Hunden drar in sjukt mycket smuts, grus och annat. Det känns nästan helt hopplöst.
 
Först blir det sovrummet iaf. Är det ingen ordning där blir det liksom ingen ordning någon annan stans heller får då ligger det saker kvar på andra stället.
 
Sedan ska jag gå ner till stallet. Det blir väl runt 16-17 tiden idag. Jag har hjälp i stallet den här veckan också, till att börja med. Det enda jag gör är att släppa ut hästarna och kvällsfodra. Det är nog bättre att göra så. Eftersom jag bara blivit märkbart bättre innebär det ju att jag gjort för mycket. Förra tisdagen började dalandet igen. Nu börjar jag känna mig bättre. Ikväll kanske jag orkar borsta på någon häst. Det är bra också om jag är i stallet när det är andra där för det känns säkrare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela