Real Time Analytics

Livet På En Kant

Detta med prenumeranter på Facebook

Publicerad 2012-11-22 19:15:00 i Vanlig vardag,

Jag förstår inte riktigt det här med Facebook och prenumeranter. Tydligen hade jag några utan att jag visste det. Det jag undrar nu är: Vem fan är min femte?

Jag vet inte riktigt hur det har gått till, men jag har 4 män som prenumeranter. En chip-chop , en afrikan, en sydamerikan och en från Turkiet, tror jag. Det var ju en salig blandning och jag kan erkänna att jag bara har träffat en av dem. De andra vet jag inte vilka det är.

Men jag undrar: VEM ÄR DEN FEMTE? Hur fan kan man ha en prenumerant som inte syns? Jag stör mig asmycket på det. Jag fattar inte.

Dessutom stör jag mig på folk som har stängt sin tidslinje så jag inte kan se. Nu tänker jag alltså på dem som jag vill kolla vad de pysslar med som jag inte är vän med. Jag facebooksnokar alltså på vissa personer. Jag kan erkänna. Ångesten är störst för att "råka" trycka på lägg till vän-knappen. Det hände en gång. Min värld raserades. Jag blev tvungen att blockera personen. Illa va!

Jag tycker ni som har loggen stängd ska öppna den så jag kan facebooksnoka i lugn och ro. Det är faktiskt inte roligt när man inte kan snoka runt.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela