Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dag 2 - Spendera en miljon dollar!

Publicerad 2012-11-14 22:05:00 i Vanlig vardag,

 
Jag inledde med en bil och jag valde en Audi. Efter mycket om och men kom jag fram till att en A6 allroad var det bästa alternativet. Det som till sist avgjorde var det att hunden kan sitta bak i en kombi.
 
 
Sedan fortsatte jag med en resa. För att vara lite originell hittade jag en tågresa i Skottland. Sjukt intressant. Jag var först inne på något i stil med Indien, men hittade det här med tåg och jag bara älskar att åka tåg om ni inte visste det. Den här sju-dagarstrippen blev det. Dessutom tänkte jag att jag kan bjuda med någon, så om du känner dig sugen kan du ju gå in på länken och se om det är något för dig.
http://www.royalscotsman.com/web/rs/journeys/4_131547.jsp
 
Jag tänkte att efter 7 dagar där kan jag spä på med några dagar i London. Nu hittade jag inget passande hotell så det har jag inte bestämt ännu. Hemsidorna krånglade när jag skulle titta och jag ledsnade till slut.
 
Nu sitter jag och funderar över de resterande 4 miljonerna jag ska spendera idag. En övernattningslägenhet inne i stan kanske vore något.
- - - - - - - - -
Jag hittade faktiskt en, men jag lägger upp länken imorgon. Det känns som att tekniken inte vill mig väl just nu och jag ska snart lägga mig. Precis som igår ska jag tänka på dagens tankenöt. Idag var det:
Journal: “What’s one action I can take in the direction of my abundance?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela