Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla ska fan ha ALLT gratis mig jämt.

Publicerad 2012-11-18 21:51:00 i Vanlig vardag,

Jag ska mocka åt andra gratis, jag ska ha lektion för andra gratis, man ska "hyra" min klippmaskin gratis. Jag kan räkna upp hur jävla mycket som helst, men FAAN när det kommer till andra hållet. Då jävlar finns det minsann inget gratis eller betala tillbaka.

Vem fan tror ni att jag är som ni kan behandla som skit? Jag är så jävla trött på er hela bunten. Ni kan dra åt helvete varenda jävel av er.

Häromdagen fick jag ett fittigt jävla meddelande på Facebook. Det stod något i stil med. Nu när bla bla bla är borta hoppas jag du hjälper bla bla bla för det är du SKYLDIG dem. Jag svarade enkelt och konkret. Ja, det är tre bla bla bla1, och två bla bla bla2. Kommer inte ihåg bla bla bla3, men jag har det uppskrivet hemma.
 
Ungefär som att jag nu då skulle vara någon form av jävla slav åt någon annan? Glöm det för helvete. Naturligtvis hjälper jag till med motsvarande jag fick hjälp med, men efter lögner och skitsnack är det stopp där. Likväl på alla andra punkter.

INGEN får något gratis av mig i fortsättningen. Sedan kan ni fatta att ni ALLA som någon gång bett mig om något gratis är skyldig till detta. Det är fan på tiden att ni börjar be om ursäkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela