Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varannandagsmänniskan är framme igen och jag har dessutom hittat nytt intressant mansbojekt

Publicerad 2012-05-25 11:14:41 i Vanlig vardag,

Fredag idag och det är toppenväder. Jag har en del att pyssla med hemma och det lär bli en del gjort. Funderar på att "stjäla" lite smultronplanor i skogen och platera på min uteplats. hihi! Det fanns ju massor i skogen. Tror inte trollen tar illa upp. Först måste jag skaffa lite blomjord. Jag har lite mer som ska sättas upp här ute med blommor också så jag tar nog en tur i bilen. Tomat har jag ju pratat om en del.

Jag behöver också lite till stallet så det blir en sväng förbi Citygross i Häggvik. Jag behöver nyttosaker till stallet. Staketprylar och sånt.

Bara för att ni vet att jag är en fram och tillbaka människa är jag idag tveksam till att jag tänker på den där förbannade festen.  Mycket tveksam faktiskt. Jag har däremot spanat in ett annat objekt. Idag är det fredag och jag hoppas på möjlighet att stöta på detta objekt. =)

Ni kan få en liten hint: Jag lär behöva öva på engelska!

Kommentarer

Postat av: Aj

Publicerad 2012-05-25 16:34:13

Men åk på festen, människa :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela