Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varannandagsmänniska

Publicerad 2012-05-08 18:49:39 i Vanlig vardag,

Ja, jag fick höra att jag var det igår och jag är beredd att hålla med. Idag har jag talat om för denna Mr X att jag inte tror att det är bra att vi umågs mer. Det fortsatte med att jag talade om att jag kände mig utnyttjad och personen undrade hur då. Jag svarade att jag inte vill vara någon reserv som sätts in när denne känner sig ensam eller behöver något.

Det kändes bra. Det kändes bra att sätta ner en fot. Hit, men inte längre. Det finns andra som är värdigare mig. Om det här betyder att jag är en varannandagsmänniska så är jag det. Det stämmer nog lite att jag är det faktiskt. Nu ska jag strax ner och rida Ante och jag ser fram emot det. Jag älskar den lilla hästen. Han är världens bästa stora ponny och bara SÅÅÅÅ underbar. Ni anar inte. Igår tänkte jag på att redan första gången jag satt på den hästen älskade jag att rida honom och jag kan inte minnas ett enda pass som inte gett mig en tillfredställande lycka i hjärtat. Ni anar inte. Jag sa förut om hans mamma att det var något magiskt när man red henne. Det är samma med Ante. Så hur illa jag än tycker om andra människor ibland består lyckan i den hästen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela