Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekt Olympia

Publicerad 2012-05-30 21:50:46 i Vanlig vardag,

Idag påbörjades Projekt:Olympia. Det kommer att ta några veckor och innebära en hel del arbete. Jag(och mina kompanjoner) hoppas att det ska vara värt mödan i slutändan. Nu tänker jag inte berätta idag vad projektet innebär utom att det är ganska roligt och jag tror att gemenskapen i gruppen kommer att bli bra. Trött är jag nu iaf. Imorgon tänkte jag såga lite för att göra lite till när det gäller projektet. Det kommer att bli superkul.

På mansfronten ser det bra ut. Jag har bra "napp" just nu och det är roligt. Jag tror att jag har "napp" på två andra ställen också, men att den ena inte vågar visa sig och den andra visar sig när den har tid och det lär vara snart. Hihi! Det är bra med många bollar i luften och med tanke på kvaliten jag brukar hitta får jag nog köra på kvantitet istället.

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2012-05-31 08:19:31

Vart fiskar du för att få de där nappen? Jag vill också ha napp..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela