Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ny hyresgäst

Publicerad 2012-05-08 21:53:49 i Vanlig vardag,

Helt plötsligt, utan annons stod jag då här med fullt stall. Ja, så gick det med det. Lite dumt med dagen, men jag får jobba på bara. Imorgn är en sådan där dag när jag jobbar från morgonen till in på nattkvisten. Dagen efter kommer hästen. Den behöver dessutom att hagen fixas lite samt att boxen där den ska stå är FULL med prylar. Måste lösa även dessa saker.

Jaja, det löser sig. På torsdagen jobbar jag ju inte hela dagen, bara några timmar och dygnet har ju 24 som ni kanske vet. Puh! Det blir bra. Jag som klagat på att det varit sådant stiltje i mitt liv och att inget händer. Plötsligt kanske allt faller på plats.

Nu är det bara några små privata saker jag måste ta itu med. Det ordnar sig nog. Altt ordnar sig ju alltid på något sätt. Bra eller dåligt. Det beror bara på hur man väljer att se på saken. Det här med den som jag inte skulle umgås med har redan börjat dallra i kanten och styrkan i att säga nej försvagats. Vafan allstå. Jag blir arg på mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela