Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag håller det jag lovar

Publicerad 2012-05-03 22:14:20 i Vanlig vardag,

Jo, jag blev lite sur på det här muppot, men även om det låter korkat. Jag håller det jag lovat. Säger jag att jag oavsett vad är hans vän så är jag det. Jag kan inte sätta min egen stolthet före det. Om vännen nu behöver en vän kan jag inte bete mig som skit även om vännen i fråga skulle ha betett sig som ett svin gentemot mig kan jag ju inte sjunka till samma nivå.

Dessutom är det så att jag inte vill vara ovän med någon. Tänk om det skulle hända den här personen något. Då kan man aldrig be om förlåtelse. Snacka om ångest resten av livet. Nej, jag vet att det är fel att vara snäll. Jag är korkad och naiv, men jag vill vara det om det betyder att det för mig personligen är en bra människa.

Jag betedde mig som ett svin för en stund sedan och jag ångrar mig lite nu. Jag var jävligt sur och otrevlig när han faktiskt behövde en vän. Jag har skickat ett sms nu där jag förklarade att jag var sur och otrevlig, men jag är fortfarande hans vän och om han behöver prata finns jag naturligtvis här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela