Real Time Analytics

Livet På En Kant

...en sådan här konstig dag.

Publicerad 2012-05-07 18:56:04 i Vanlig vardag,

Det här har varit en sådan här konstig dag. Ni vet en sådan där som dyker upp ibland. Jag vet inte om det har hänt något bra under hela dagen faktiskt. Förmiddagen passerades utan några större svårigheter. Det var inte förrän eftermiddagen gjorde sitt intågande som det började.

Lunchen avslutades med att jag fick ett telefonsamtal. Det var ett ganska tråkigt samtal, eller tråkigt är väl fel ord. Jag kan inte minnas att det någonsin varit tråkigt att prata med den som vi från och med nu kan kalla Mr X. Det tråkiga i det hela var väl att jag fick skriva ned mitt personliga omdöme om en annan person. Jag börjar faktiskt bli riktigt besviken och som Mr X sa, snart är ju valet inte så svårt. Jag håller med. Mitt val blir inte heller svårt då.

Resten av eftermiddagen gick åt till att fundera på det här och ja, jag vet inte, det känns helt enkelt som att framtiden visar sig i form av dis. Det känns som att vägen snart kommit till en T-korsning, men med många vägar åt sidan att välja. Ingen väg leder rakt fram utan alla beslut kommer på ett eller annat sätt att påverka stort på framtiden. Vi får se. Även om ni nu kanske tänker att ni har aningar om vad jag kan tänkas välja mellan kan jag säga att det har ni inte. Vissa av de här sakerna har jag nämligen bara pratat med denna Mr X om och det som visade sig vara våran gemensamme vän. Så om ni inte kan säga att ni känner er som Mr X eller vår gemensamme vän har ni alltså inte en clue om vad det kan handla om.

Nu ska jag ner till stallet och hoppas att det kommer att ge lite klarhet i dismolnet som ligger framför. I slutändan vet jag hur det kommer att se ut det är bara när och var som är kvar att välja mellan. Det här blev nog en sådan här dag som till sist kommer att avgöra det slutliga beslutet även om inget kommer att ske innan midnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela