Real Time Analytics

Livet På En Kant

Var är du kära beundrare???

Publicerad 2012-03-13 21:35:15 i Vanlig vardag,

Jag är lite ledsen över att ha skrämt bort min hemliga beundrare. Förut var det lite spännande att se att den var in hela tiden och så intresserad av mig. Alla är ju lite av Attention Whores, oavsett om man påstår, eller vill vara det. Naturligtvis även jag. Jag hoppas du kommer tillbaka kära beundrare.

Nu blir det sängen, tidigt idag, för jag öppnar imorgon och börjar tidigt. Dum som jag var, att jag inte lärt mig av misstaget tidigare, tänkte jag lägga ut hö i hagen nu på kvällen, men det var naturligtvis kolsvart som vanligt. Behöver göra det imorgon före jobbet också.

Det blir nog bra. Jag har inte haft någon lust att rida på ett tag. Imorgon ska jag ta tag i det och ta Norton på en tur.

Jag hoppas ha lite intressanta saker att skriva om i framtiden. Satt och försökte hitta herr Snyggings facebook, men han kanske inte har någon. Var en som sa till mig idag att de som inte har fb är garanterat inte singel, men jag vet inte. Han har varit ganska på ändå tycker jag.  Om inte annat lär han dyka upp igen och då kanske vi hinner säga mer än två meningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela