Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad fan håller jag på med? Han kan dra åt helvete

Publicerad 2012-03-06 19:21:32 i Vanlig vardag,

Jag insåg precis en sak när jag var nere i stallet. Vad fan håller jag på med? Här sitter jag och typ försvarar en jävla idiot. Han har ALDRIG varit ute efter något annat än att bara ligga med mig. Han kommer hit i söndags och har ifan inte ens mage att komma fram och säga hej. Så mycket var jag värd liksom.

Jag har mått sjukt dåligt sedan han var här och jag kan inte låta mig må så dåligt. Det går inte. Jag har jättemycket viktiga saker att göra och de blir inte av när jag mår dåligt. Sedan ger han sitt fucking jävla ex min bloggadress och hon verkar ju mer än galen som stalkar mig här i flera månader. TG har hon slutat nu. Han kunde åtminstone ha bett om ursäkt, men nej, jag är ju fan inte värd det heller. Det är tydligen ok att bli stalkad av någon. Värde jag: Hmm....få se, jag tror att vi ligger på minus här.

Ok, då till nästa punkt. Han har ALDRIG sagt att han vill träffa mig. Sedan har han ändå dykt upp som en jävla slempinne här och hängt efter mig. Ja, uppenbarligen är han ju INTE intresserad av annat än att ligga. Han kom väl när pitten började gnälla. Jag tror tyvärr att det är jag som är korkad på den här punkten. Han blir bara ett svin. Så här fungerar det nämligen. OM man går med på att träffa någon som man egentligen inte vill träffa vill man BARA ligga med den personen - inget mer. Asshole är vad man blir då, men det är klart. Det är en man så man inte ställa NÅGRA krav what so ever när det gäller att ligga med folk eller inte. De tänker ändå bara med sin jävla penis. Jag är sjukt glad att jag slipper ha något som hänger mellan benen och tänker åt mig. Om man tänker efter är det som en sexbesatt jävla svulst där nere. Fy fan! Jag tror inte jag vill ligga med någon någonsin igen faktiskt.

Då kan vi ju konstatera. Varför skulle jag vilja vara med honom?
*Han har inte ens mage att komma fram och säga hej eller, jag kanske ska omformulera det där. Han vill inte ens komma fram och säga hej.
Det säger ju en del. De jag inte hälsar på är de jag fullkomligt skiter i (och han iofs för det vågar jag inte). Bra, då har vi svaret på den frågan
*Han hör aldrig av sig till mig.
Alltså, jag vet inte. Behöver jag ens kommentera? De jag inte hör av mig till är de som jag inte ens orkar svara. Så, då var det klart.
*Han vill inget annat än att ligga med mig.
Det har jag inte tid med. Alltså, jag behöver nog lite mer än det just för tillfället. Dessutom kan jag inte ha varit tillräckligt bra eftersom han inte verkar ha så stort behov av det, alternativet är ju att män inte bryr sig så jävla mycket om de har en på måndagen och en på tisdagen, analhål på onsdagen osv. Det finns INGA undantag där, så fallet lär vara detsamma i det här.

Någonstans någongång på vägen hade han kunnat visa liiiite respekt iaf, men uppenbarligen var jag bara skit för honom. Det är fan att man ska falla för fel typ av personer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela