Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här är vad jag vill (del 1 - jag ska komma på fler saker)

Publicerad 2012-03-05 22:18:49 i Vanlig vardag,

Som jag skrev tidigare idag ljög jag när jag skrev det där, innerst inne alltså. Det är bara min rädsla som talar. Saker jag inte ljög om var det faktum att han sagt att han inte vill ha något med mig. Jag har faktiskt sagt till honom att jag inte vill ha ett förhållande också så jag ska inte kasta sten i glashus här nu. Jag kanske har ändrat mig. Det var ju ändå ett tag sedan. Nu skulle ju jag berätta vad jag egentligen vill. Första steget är ju att jag själv kommer på vad det är jag vill. Jag har ju någon form av planlöst liv jag lever. Det är svårt att veta något då, men jag ska försöka tänka lite.

* Jag vill träffa honom. Ni vet den här mentalkursen jag gick på förut var han faktiskt med som en av målpunkterna. Nu har jag inte pappret framför mig och jag skulle nog inte skriva det här. Jag kommer bara ihåg att jag åtminstone skrev ner att jag ville träffa honom. Det var någon gång i januari. Tur att jag är snabb, det är mars nu.

* Jag vill att personen meddelar på något sätt att den vill träffa mig, eller som en annan person brukar kalla det: "Man måste hinta."

* (Alltså jag är dålig på det här. Det går inget bra att komma på vad just nu.) Hmm....
Jag skulle vilja få blommor faktiskt. Typ så här anonymt. Sedan, helst skulle det vara en lapp med där det stod något gulligt. Det skulle jag vilja.

* Jag nämnde idag för en att jag skulle vija åka båt ut i skärgården en fin vårdag. Är det inte så fint att man kan sitta ute och äta glass är det ok det med. Jag skulle vilja åka båt. Helst lite impulsivt och utan att jag vet om det i förväg.

Jag måste jobba lite på att komma på fler saker som jag vill och fokusera på dem istället för det jag inte vill.

Helst skulle jag vilja det med den här A, fast det är knappt att jag vill erkänna det för mig själv. Hur det än är är de få gånger jag träffat honom de bästa stunder jag haft och tiden efter det när jag insett att han inte vill träffa mig det största lidandet. Bara jag tänker på det inser jag att jag inte kan prata med honom. Det går bara inte. Jag måste fly nästa gång jag ser honom. Jag bara kan inte.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela