Real Time Analytics

Livet På En Kant

Usch, nu har jag gjort så här igen!

Publicerad 2012-03-28 06:40:58 i Vanlig vardag,

Min största rädsla är att samla på mig för mycket att göra. Jag har gjort det en gång förut och till slut blir det bara pannkaka av alltihop. Ett litet stall där jag bara har mina hästar är lagom. Nu har jag ju en hyresgäst och har för avsikt att ha en till. Mer än så vill jag inte ha. Mitt stall vill jag ha tid att hålla hyfsat fräscht. Jag blir irriterad närjag lämnar benlindor och benskydd på täckeshängaren, vilken händer väldigt ofta och jag blir irriterad om det är helt osopat i stallgången och ligger bajshögar där.

Nu känns det som att det nästan hänt igen iaf. Här är listan på G just nu.

*Ha stallet med 4 boxar.
*Arbeta 85%.
*Extraarbete.
*Läsa fysik-kurs.
*Sälja trosor, BH-ar etc.

Förutom det är ju tanken att jag ska hinna rida två hästar, städa, laga mat, åka och handla och allt det där andra som alla vanliga människor gör. Just nu känns det som att det är gränsfall att tiden räcker till. Tur att jag har min "försäljare" på trosorna. Jag hoppas att det går bra för henne att sälja. Det skulle vara bra både för mig och henne att det här fungerade.

Nu måste jag ta och åka till mitt vanliga jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela