Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sitter och planerar min date

Publicerad 2012-03-06 16:43:49 i Vanlig vardag,

Sitter just nu och pratar med den här blivande daten. Jag har lite funderingar över vad vi ska se. Det är inte så att vi planerade en date utan vi kom bara på att vi ska se en film ihop, på bio alltså, det blir ju en date. Nu är det så att den här duden inte pratar svenska. Han kommer från ett engelskspråkigt land och jag var lite sugen på att se Hamilton. Jag gjorde en liten snabbvisit på SF och det var den filmen jag fastnade för. Nu undrar ju jag. Är inte den på svenska?

Ni kanske undrar varför jag går på date med en när jag precis skrivit att jag är intresserad av en annan person och helst vill träffa den. Nu är det så att den inte har visat något intresse what so ever över att träffa mig utan tvärtom. Den har mer visat att den INTE vill träffa mig. Det var ju bara en korkad förhoppning. Jag kan ju inte sitta och hoppas på precis ingenting. Så dum är jag inte. Man får inte alltid det man vill, men det finns andra därute och jag tänker inte sitta och vänta på någon. Vill man ha mig får man visa att man är lite intresserad. Det är så det fungerar i min värld. Jag kan inte sitta och vänta på något som inte finns. Då öppnar jag mig för andra förslag. Nu är det väl så att de flesta brukar komma när det är försent, men men det är ju inte mitt problem då. Då får man skylla sig själv. Än är det ju inte försent, men snart lär det ju vara det. =)

Så, frågan är då: Kan man se Hamilton om man inte kan svenska? Han kan ju säkert lite, men eftersom han är man lär han ju inte säga om han kan så mycket att han fattar att se filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela