Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ridtur på Norton och check av Ante *film*

Publicerad 2012-03-16 21:08:45 i Vanlig vardag,

Nu har jag varit nere i stallet och ridit och fixat. Jag började med att kolla Antes status och han var helt ok nu. Får fixa hans tappsko och sedan ska jag pröva att rida imorgon. Jag hoppas det går bra. Han verkar väldigt pigg och glad iaf.

Norton red jag och han kändes kanonfin. Jag har inget att klaga på. Han blev lite störd på hunden som fick dampanfall när jag red och vallade både framför i mitten och bakom, helst samtidigt dessutom. Det kallas träning av störande moment att rida med hunden. Det jobbigaste partiet var nog att vända snett igenom när hunden helt plötsligt befann sig mit framför ochästen satte i tvärnit. Vi överlevde och har nu kommit ännu ett steg i vår mentala träning. Jag tänkte att jag ska fixa en liten videosnutt på Norton och mig när vi dressyrar någon dag framöver. Jag lovar att alla dressyrryttare kommer att få kalla kårar och stryka sig om de ser att jag och Norton ska på samma tävling. Vi är liksom bara bäst. Det är fascinerande, men Norton skapar alltid en sådan enorm tro på en som ryttare på tävling att när man väl ska in på banan finns inga hinder för att vinna OS. Det finns ingen som ens kommer i närheten av en då. Jag jobbar med att få den känslan och föra över den när jag rider Ante just nu. Det gick bra precis innan skadan och jag hoppas det sitter i.

Här är iaf två videosar från det att jag kollade honom idag. En i varje varv. De är ganska korta, men jag kan inte se att hästen inte skulle vara fräsch.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela