Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ridpasset på Ante idag

Publicerad 2012-03-17 22:17:00 i Ante,

När jag började rida Ante idag kändes det som en katastof. Han kändes helt sned. Det kändes som att jag lutade 45 grader åt vänster. Nu var det ju höger ben som var skadat och det kändes konstigt att han skulle vara sned åt vänster.

Jag började rida och han gick riktigt riktigt bra. Nu behöver jag träna igen på honom. Det vi tränade på sist för tränaren sitter som smäck nu och han går riktigt bra efter det vi ville åstadkomma. Helt otroligt att kliva upp efter två veckors konvalecens och hästen är som perfekt. Jag red på i alla gångarter även om det kanske kan tyckas vara lite olämpligt. Efter en stund försökte han inte längre lägga mig snett. Galoppen på fyrkanten är som en dröm att rida med honom. När jag kom ut ur ett hörn vid ett tillfälle fick vi till en perfekt form och balans. Fan vilken känsla alltså. Jag blir så lycklig. Den hästen är fantastisk att rida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela