Real Time Analytics

Livet På En Kant

Planering av tävlingar? Ett första utkast av min tävlingstermin för året 2012

Publicerad 2012-03-16 17:25:57 i Hästarna,

Jag fick ett infall precis och kollade i Tävlingsdatabasen.  Det kanske är dags att jag dammar av min tävlingslicens och löser den. Det var faktiskt så att jag hittade en par tävlingar jag kan åka på. Nu krävs bara en bättre plan, en mer målinriktad plan. Jag ska skriva ett mer detaljerat inlägg sedan om hur jag lägger upp träningen inför hela säsongen utifrån tävlingsplanering osv. Det här är den första lilla "checken" på årets tävlingar.

22:a April Djursholm 90 cm
Finns även på Rådmansö den här helgen, men det blir mycket längre att åka.

29:e April UVFK Tyvärr är den ute och deras bana är den överlägset sämsta jag ever tävlat på. En jävla sandstrand är vad det är. Om någon vet att den blivit bättre får ni gärna tala om det. Som det ser ut just nu faller den bort. Den skulle vara bra då de inte äger några titthinder utan bara har vanliga bommar på sin bana.

1:a maj Vallentuna 95 cm. Kanske i högsta laget för att åka iväg första gångerna, men vafan. Det är ju 6 veckor kvar dit och om jag har tur kan jag hoppa Ante om två veckor. Det ger mig ju 4 veckor att träna på. Borde inte det räcka?

19:maj Märsta

27:e maj Enköping/Mälarhöjden

2:a juni Märsta

6:e juni Enskede/Lurbo

1:a juli Järfälla

Nu tänkte jag inte åka på alla och det finns även andra tävlingar samma dagar och andra datum. Det här var bara en första skiss av tävlingssäsongen. Jag gör alltid så här. Sedan planerar jag in i detalj hela tävlingsåret. Även om det inte ser ut som det är jag en mycket målmedveten och välplanerad människa när det väl kommer till tävling. Bara av att jag kollade på tävlingsterminen fick jag inspiration till att gå ner och rida så det ska jag göra nu också. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela