Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nytt rekord!!! +ett tips för att få fler läsare till bloggen

Publicerad 2012-03-12 06:15:52 i Vanlig vardag,

Jag sa ju att jag inte visste vad som hänt med bloggen. Det vet jag inte riktigt heller. Senaste tiden har besöksantalet ökat kraftigt. Igår slog den med stor marginal nytt rekord. Det är grymt!

Visserligen har jag haft mycket besökare förut, men då har det blivit lite provocerat att få upp besöksantalet och de besökarna kommer aldrig tillbaka. Igår var det ni vanliga som var in -och några till då. Det är sjukt roligt. Jag vet inte vad det beror på. Känns som att det mest varit dravvel jag skrivit om sista tiden.

Det finns ett antal sätt att få upp besöksantalet en del. Bland annat kan man skriva om en artikel, länka till den och sedan pinga bloggen. Till exempel om man skriver om och länkar till en artikel på DN eller Expressen kan man pinga på twingly.com så blir det en länk på artikelns sida till bloggen. Väljer man rätt artikel till exempel Dagens mest lästa kan man få mycket besökare därifrån. Det gäller dock att skriva en bra text, grym rubrik, eftersom det är den som lockar läsaren att klicka på just din länk och sedan är det en fördel om bloggen är nischad i det området.

Jaja, nu kom det andra läsare till min blogg just igår och det var sjukt roligt. Tack för att ni läser det gör mig riktigt glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela