Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu har jag gjort något ändå

Publicerad 2012-03-08 19:54:27 i Vanlig vardag,

Jag kunde inte låte bli. Jag har gjort något. Det är väl bättre att gråta på en gång än att vänta på ett svar som aldrig kommer. Jag vet inte om jag hoppas att han går in och läser eller inte. Skit samma. Jag kan stå för det jag skriver eller säger och kan jag inte det är jag inte sen att be om ursäkt. Jag vill sova gott om nätterna och det kan jag bara göra om jag vet att jag är en bra människa.

En kompis skrev precis:
Begriper det inte. Kära nån, vi är vuxna, intelligenta och vackra kvinnor. Vad har vi för anledning till att vara osäkra egentligen?

Jag ska berätta en sak för er senare. Det är bara en sak som vi lärde oss på mentalkursen och har ingenting med någon annan att göra. Nu måste jag åka och hämta mitt nya kort. Ni vet, det förra gick ju ut i februari. =)
Ni vet, kaffe är slut, bregott är slut, bröd är slut. Fattar inte hur jag tänkte när jag bara köpte mjölk sist på affären?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela