Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu är det lite säljflyt

Publicerad 2012-03-26 16:05:35 i Vanlig vardag,

Jag har redan sålt 12 par trosor idag. Det är perfekt. Jag vill bli av med dem så jag kan köpa nya saker. Har tittat på en del bikinisar där det verkar vara lite bättre storlekar. Nu är storlekarna M-L och XL-XXL. På de andra var det S-XL och inte S-M, utan bara S eller L. Mycket bättre.

Det fanns också snygga ballerinaskor igen. Jag hade sådana i lagret förut, men de är slut sedan förra hösten och förra sommaren blev det ju inget eftersom jag var sjuk.

Det här med försäljningen har legat i träda ett tag nu för det är ingen som tyckt att det varit särskilt roligt. Nu känns det roligt igen och det går faktiskt bättre att sälja nu än det gjorde innan.

Nu ska jag ta en liten powernap. Sedan ska jag hämta in väskorna som står kvar i bilen med artiklarna. Det var en beställning på lite bilder på en trosmodell som jag ska ta efter min lilla nap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela