Real Time Analytics

Livet På En Kant

Morgontrött + ett litet huvudbry

Publicerad 2012-03-21 06:20:17 i Vanlig vardag,

Jag har försökt kliva upp tidigare länge nu, men det går inte så bra. Nu ska jag ner till stallet och släppa ut hästarna alldeles strax. Idag tänkte jag att jag skulle rida ut på Norton. Sandtaget borde ha tinat så det går att rida där nu. Det är prefekt för träning.

Efter det ska jag ta och fundera på hur jag ska lösa vissa andra saker. Jag borde kunna lösa det utan större bekymmer om jag bara är lite smart.

Jag har tänkt mycket på hur jag ska göra med PH. Jag har några alternativ, men inget känns helt optimalt. Jag hatar när det blir så. Det som lockar mest just nu är att den kommer hem till betet och står här över sommaren och fram till oktober först. Då kan hon bo kvar på en gång. Det skulle nog vara den allra bästa lösningen. Det som inte känns helt hundra med det är väl att det inte är det fetaste betet direkt. Jag får fortsätta fundera lite till. Det enda med att den är på "det perfekta stället" dvs stå kvar, är att det är dyrare. Det är så att man får vad man betalar för..... Det känns bara dumt att betala när den kan bo hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela