Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min hemliga beundrare

Publicerad 2012-03-09 21:43:45 i Vanlig vardag,

Jag funderade lite i stallet och den jag helst vill gå på dejt med är min väldigt trogna besökare här på bloggen. 192 ggr visar på ett enormt intresse av mig som person. Jag är faktiskt smickrad. Jag hoppas att det är en man. Det är ju inte så att jag tänder på tjejer om ni inte visste det sedan tidigare, men 192 ggr kan faktiskt få mig att gå på en dejt även om det skulle visa sig vara en tjej.

Om någon är så intresserad av mig är jag verkligen, verkligen smickrad. Jag har också noterat detaljen att jag är det första och sista den här personen tänker på. Det säger ju en del. Det är ju som det jag skrev i inlägget för någon dag sedan att det första och sista man tänker på är nog det viktigaste.

Vi får väl se. Den lär ju dyka upp igen och jag har verkligen ingen aning om vem det kan tänkas vara. Vi får helt enkelt bara fortsätta undra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela