Real Time Analytics

Livet På En Kant

Listan - check! +En del av er kan dra.....

Publicerad 2012-03-19 19:28:15 i Vanlig vardag,

Jag har gjort en liten lista för hur jag ska lyckas vinna min dressyrtävling. Jag vet att jag när jag skriver vinna och så är både högfärdig och dryg, men det skiter jag i.

Jag har vissa brister i min utrustning.

*Jag saknar ett vitt dressyrschabrak och jag har inte för avsikt att köpa ett. Alltså måste jag åtgärda på annat sätt. Det finns två alternativ här. Det första är att någon ger mig ett. Det andra är att jag lyckas få ett sponsrat från någonstans. Det är ju bara att börja fråga runt. Det ligger ju massor med ridsportbutiker häromkring. Hur svårt kan det vara? Varje fråga jag ställer finns alternativet ja eller nej. Det är fifty/fifty på svaret. Eller om du har ett och ge mig?

*Jag har ingen dressyrgjord. Det tänkte jag faktiskt köpa. Om nu då ingen ger mig en. Den behöver inte vara så snygg bara den är hel.


Saker jag har åtgärdat idag är:

*Kollat möjligheten till en programridning. Jag tänker inte åka iväg på en tävling utan vetskapen att jag åtminstone kan bli placerad. Då måste jag träna mer innan. Hoppning är ju lätt. Rid felfritt-svårare än så är det inte.

*Jag har lyckats fixa en ny dressyrsadel. Kanon! Happy me!

*Jag har mentalt påbörjat strategin för att lyckas med det här. Kom ihåg nu att jag inte tävlat dressyr seriöst på mer än 15 år och jag hatar att inte vara bäst.

Nu ska jag bara smida en mer detaljerad plan och hitta lämplig tävling att åka på. Jag har också förhört mig om strategi för tävlingsupplägget och lämpliga tävlingsplatser. Rådet löd - åk norrut and so it will be. Jag har sett ut några sk "bushtävlingar" som jag kan åka på.

Det är ju bara en styrövning i LB3 jag ska på. OS kommer ju senare. Grejen är den att jag har några jag vill vinna över. Jag är så trött på folk som talar om för mig hur jag ska rida och att jag ska träna för den eller den eller att jag aldrig rider. Jag återkommer till: DET ÄR JU JÄVLIGT KONSTIGT ATT MINA HÄSTAR ALDRIG HAFT NÅGRA FÖRSLITNINGSSKADOR OCH ATT JAG SÄLLAN ÅKER FRÅN EN TÄVLING MED ÅTMINSTONE EN ROSETT. Hur många av er kan säga att ni haft 26 placeringar av 36 starter ett år? Hur många av er kan säga att ni inte haft mindre än minst en rosett med er hem från varje tävling en hel säsong? Det här var inte ens samma år. Ni kan stoppa upp er i arslet med era åsikter. När jag vinner över er kommer jag att vara så jävla lismande att ni kommer att hata mig. Det är så det blir när man ser ner på andra. Glöm inte bort att den här nivån red jag BRA på redan som 15 åring och mer än en välrenommerad tränare har sagt att jag är den mest lovande ryttare de någonsin sett. Sorry! Ni kanske aldrig har hört det om er? Ja, men det är ju inte mitt fel.

Nu är jag ju gammal och så och har gjort annat än att nöta arslet i sadeln hela dagarna, men jag har slitit för att komma hit. När det kommer till hästar är det bara blod svett och tårar. Glöm inte det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela