Real Time Analytics

Livet På En Kant

JAG SKA FAN LYCKAS!

Publicerad 2012-03-29 07:44:04 i Vanlig vardag,

Jag är ledig idag. Det är en hel del jag ska ordna med och jag betar av listan. Jag har redan hunnit med att skriva in mig på kursen jag ska gå.

Just nu sitter jag och arbetar på mitt företag, ni vet trosförsäljningen. Skulle vara bra om jag kunde få den att fungera som den ska. Det känns som att jag har flyt på den punkten just nu. När man är LPEK är allt inte alltid så lätt som det ser ut från början.

Ni som tror att man bara glassar runt här och har "värsta" stallet, 4 hästar, bra jobb osv osv tror fel. Jag svettas, sliter, kämpar och ibland känns det som att fan jag orkar bara inte mer. Skam den som ger sig. Sluta känn efter, jobba hårdare, kämpa mer och svettas ännu lite till.

JAG SKA FAN LYCKAS! Om det är någon egenskap jag har är det tjurig. Jag ger mig inte förrän det verkligen inte finns mer hopp och jag står längst ner i skiten. Ibland är det bra och ibland är det dålig. Dåligt är det när alla vägar tog slut och man inte har något kvar. Det är då jag måste ge upp, även om jag fortsätter kämpa därifrån. Människan har bestigit Mount Everest.

Nu har jag företagit mig x antal grejer och jag ska lyckas. Det gäller bara att förvalta dem väl. Ett av mina problem är väl att jag ser målet, men har svårt att hitta vägen dit. Jag måste bli bättre på att göra upp en plan. Först ska jag ordna med det här lilla problemet jag har som jag sitter med just nu. När jag väl har löst det ska jag lägga upp planen. Det är viktigt för mig att göra allt rätt och riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela