Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag rubbar inte på mina löften till mig själv

Publicerad 2012-03-08 19:01:32 i Vanlig vardag,

Nej, det blir inget höra av sig från min sida sett. Jag har ju gjort det. Visserligen bara med sms eftersom jag inte vågar ringa och med tanke på att han inte ens orkar svara så, ja, det talar väl för sig. Jag är ju bara dum, patetisk, korkad och jävla inbillningssjuk. Vill man träffa någon tillräckligt mycket är det värt priset. (Här talar jag faktiskt emot mig själv.)Jag tänkte från han sida sett då. Jag har ju redan försökt och blivit dissad flera gånger. Jaja, jag orkar inte med att höra av mig. Ha någon förhoppning om att få ett svar och sedan bara bli totalt nonchalerad. Det är ju uppenbart att han inte vill ha något med mig att göra, så vad fan håller jag på med?

Jag har däremot bestämt mig för att jag troligtvis kommer att sätta upp en dag och tid på att om inte "slumpens faktor i rymden" har slagit in igen och han på något sätt hört av sig eller varit förbi och sagt hej, jag skiter i på vilket sätt han ev skulle höra av sig, kommer jag att sätta stopp för mina egna tankar, hopp och all tro på honom. Det är bara jag som kan säga när. När det väl har hänt. Kommer jag som vanligt att vara mig själv evigt trogen och allt hopp för honom att träffa mig kommer för evigt att vara borta. Då får han fan skylla sig själv. SÅ jävla svårt är det inte att skicka ett sms och skriva hej, eller något annat. Det är ju inte så att man måste gifta sig för det. En sak kan jag lova er iaf. Jag svarar garanterat på det.

Jag är till 99% säker på att det är så jag kommer att göra. Hade han haft minsta intesse hade han ju åtminstone kunnat läsa bloggen och då hade han vetat det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela