Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag fick värsta fina sakerna

Publicerad 2012-03-20 17:02:13 i Vanlig vardag,

Nu är jag fit för tävling. Det enda jag ska byta ut nu är mina två storlekar för stora vita ridbyxor. Jag ska tradera bort dem och hitta ett par i rätt storlek. I år blir det så att i dressyr blir det den gråa kavajen och i hoppning snyggkavajen. Jag älskar snyggkavajen. Det är min absoluta favorit. Den måste nog sys in.

Idag fick jag två fina dressyrgjordar och tre fina schabrak. Jag hade liksom bara två dressyrschabrak sedan tidigare och anledningen till att jag äger dem är att de endast kostade 50:- fast originalpriset var 899:-. Om det är priset struntar jag i om det är hopp eller dressyr eller vad det nu än är. Idag ska jag rida i det fina gråa och jag ska matcha med mina fina röda lindor. Det var rött på kantbandet.  Kommer att bli assnyggt. Grått är ju min favoritfärg och jag har fortfarande inte tävlat i mina gråa tävlingsoutfit tillräckligt. Den är ju grå och rosa.

Programridningen kommer ev att bli 7:e eller 8:e april. När jag väl sätter den sidan till är jag en mycket målmedveten, strategisk och precis människa. Någon form av skada måste jag ha. Säger tränaren att jag behöver träna en sak kan jag sätta mig och göra den varje dag tills det sitter. Helst till nästa träningstillfälle. Jag ger inte upp. Nu ska jag vinna den här tävlingen. Den är den 3:e juni. Bara så ni också vet och jag ska eftersom presentera min väldigt precisa och exakta målmedvetenhet inför uppgiften jag tagit mig.

Det blir senare om jag ska hinna ner till ridhuset innan det stänger måste jag gå till stallet nu. Ha det gött.

PS Det brukar vara folk i ridhuset tisdagar så jag kanske kan få till någon bild idag i våran nya outfit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela