Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag behöver idéer nu

Publicerad 2012-03-09 18:53:25 i Vanlig vardag,

Jag sket ju i den här andra. Hur jävla besviken jag än är. Tragiskt nog kan jag erkänna för er att jag fortfarande inget helle vill än att träffa honom. Det spelar ju absolut ingen som helst roll när han ändå inte vill träffa mig. Tiden läker väl alla sår antar jag. Det jag skulle kunna förlåta honom för är om han åtminstone la en lapp i stallet där han förklarade sig lite. Jag kan ju alltid svara med en lapp på garagedörren. ;-)

Nu verkar det som att jag ska ut med den här andra. Den här J. Jag kan ju inte vänta all evighet på något som uppenbarligen inte finns. Jag har ju dessutom förnedrat mig till den yttersta gränsen när jag hörde av mig till honom utan att ens få en antydan till svar. Ett nej är verkligen bättre än inget svar alls. Vad vet jag. Han kanske har träffat någon annan.

Den här J vill nu att jag bestämmer vad vi ska göra. Jag vill inte ha någon avancerad dejt utan något enkelt och inte så tillgjort. Lite avspänt sådär. Ni kan väl komma med förslag. Please, kommentera bloggen och inte fb den här gången. Tänk på att han inte pratar svenska. Han är från Irland.

Kommentarer

Postat av: SysterYster

Publicerad 2012-03-09 21:57:19

Irländare. Bara dialekten hade fått mig att öppna alla läppar och välkomna honom in! om jag var singel då, fast det hindrade iofs inte mig från att fladdra med ögonfransarna mot den ganska överviktiga 50någonting mannen i receptionen på Cypern. M bara skrattade åt mig =)

Postat av: SysterYster

Publicerad 2012-03-09 22:01:57

Fast nu sa M att han såg ut som Sean Connery, jag missade tydligen det = Din date kan se ut hur som helst, om det är illa så blunda bara och njut hehe

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-03-09 22:04:32

Min date naturligtvis bra ut. Jag har faktiskt ganska höga krav. Han har faktiskt bott på Cypern några år. =)

Jag kan se dig framför mig....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela