Real Time Analytics

Livet På En Kant

Imorgon ska jag på middag!

Publicerad 2012-03-22 21:24:04 i Vanlig vardag,

Japp, så är det. Med vem? Nej, det kan ni faktiskt ta och fundera på ett tag. Jag kan berätta i morgon, på kvällen, när jag sitter på middagen. Det kommer att bli supertrevligt iaf.

Imorgon hoppas jag också att Herr Snygging dyker upp på mitt jobb. Jo, det är faktiskt där han dyker upp. Han kan dyka upp nästan-hemma hos hos mig också. Intresserade nu? Hihi!!!! Jo, men det är faktiskt lite sant. Jag tror dessutom att om jag skulle höra av mig skulle han dyka upp väldigt snart igen, men det vågar ju inte jag nu. Jag väntar ju på att han ska dyka upp på mitt jobb igen. Jag räknade ut att det skulle kunna dröja sist han var där, men men, det är smällar man får ta ibland. Jag sitter ju alltid på möjligheten att höra av mig också.

Imorgon ska B rida Norton och han var mycket bättre i ryggen idag. Han är nog bra imorgon. Det brukar hjälpa om man bara rider på lite framåt, så han verkligen arbetar igenom hela ryggen och framåt. Antagligen var det den där jävla snöstormen i måndags som gjorde det hela. Klantiga jag som inte la på täcket. Shit happends. Det har ju hänt förut också. Jag blir mer arg på mig själv för att jag klantade mig än om någon annan hade gjort samma misstag. Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela