Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den kändes lite som att tigga allmosor, men....

Publicerad 2012-03-20 06:10:37 i Vanlig vardag,

...om någon skulle behöva ett hoppeschabrak har jag FLERA som jag nästan aldrig använder och skulle kunna ge bort. Så vadå, det är väl samma sak? Dessutom kan jag tala om för er att jag är en snäll människa. Förut, när jag inte bara hade benskydssfetischism, utan även tränsfetischism gav jag alltid bort de här extratyglarna som kom med tränsen till en ridskola. Snällt va? Det blev till slut så att jag hade 17 par tyglar. Jag köpte liksom andra tyglar till tränsen. En ridskola lär alltid ha behov av tyglar och när jag hade putsat bort möglet från dem för femtonde gången tänkte jag att de passar bättre någon annan stans. Tänk på det nästa gång att om du har något som bara ligger och skräpar kanske en ridskola behöver de. De förbrukar antagligen det mesta.

Nu är lunchen precis färdig och jag ska ner till stallet och släppa ut hästarna. Vi ger ju inte så mycket kraft till våra hästar. Det där superpulvret som jag fick kan jag verkligen rekommendera. Det verkade lite dyrt först, men jag ger bara ponnydosen. Pulvret är en sammansättning av aminosyror och jag har själv ätit det för människor. Jag tog det varje gång innan jag tränade och det blev en enorm skillnad på träningsresultaten. På hästarna syns också en otrolig skillnad. Speciellt Norton. Är det så att aminosyror gör att även det andra proteinupptaget blir bättre? Jag måste läsa på mer om sådan här. Pulvret heter iaf HorseAmino och jag ger ett halvt mått. Det står att en stor häst ska 1,5 och en häst ska ha 1 skopa om dagen. Till det får mina hästar bara 0,5-0,75 kg kraft och fri tillgång på hösilage. Norton, som dessutom är gammal har gått från att se ut som ett ök mest pga för lågt proteinintag till att bli värsta finingen. Jag ska jämföra bilder från i somras med nu så fort jag har tid.

Idag tänkte jag rida Norton. Ante kanske jag longerar lite på volten bara. Jag vågar inte chansa på att benet inte är helt ok ännu. Det blev väldigt svullet i söndags efter att jag hade ridit på lördagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela