Real Time Analytics

Livet På En Kant

Behöver du tappa några kilo?

Publicerad 2012-03-27 06:33:44 i Vanlig vardag,

Nu blev det lite extrajobb i stallet. Under påskhelgen måste jag se till att jag fått min hage mockad. Jag frågade igår och jag kan få hjälp att köra skiten från hagen till containern om jag lägger det i en hög. Perfa!! Vill du få lite extraträning är det bara att komma och hjälpa till. Det är en mycket bra fettförbrännare. Jag som är förhållandevis vältränad inom området har träningsvärk efter fyra kärror. Nu är ju det inte det enda jag gör. Jag rider ju, mockar boxarna och en del annat utöver bara hagen.

Idag ska jag ta med mig trosorna igen samt BH-seten till jobbet. Bikinisarna får gå på ett litet homeparty istället. Ikväll kommer det en som vill titta på lite BH-sar och trosor. Igår sålde jag 16 par trosor och 2 bikinisar. Jag har ju sålt 3 par trosor och 1 BH-set till mig själv också. BH-set trosorna var assköna. Jag ska se om det inte fanns något mer set som passar mig.

Nu kom jag på vad det var jag skulle köpa till min mamma när hon fyllde år. Hon fyllde år för en vecka sedan, men jag har inte hunnit köpa något åt henne än. När jag var runt och tittade lite för någon helg sedan kom jag på vad jag skulle köpa till henne och eftersom jag är lite senil glömde jag bort. Nu har hjärnan hittat tillbaka. Jag kan ju inte skriva här, eftersom hon kanske läser utan ni får se samtidigt som jag ger henne det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela