Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante bättre

Publicerad 2012-03-01 08:29:26 i Vanlig vardag,

Igår kväll när jag gick ner och tempade Ante hade febern redan sjunkit och han hade bara 37,7. Han fick ju penovet tidigare på dagen så febern borde sjunka. Han ska ju ha det i några dagar till nu och jag ska börja ge i eftermiddag.

Idag ska jag träna med Norton kl halv elva. Det ska bli roligt. Pga Ante har jag ju inte hunnit rida de senaste dagarna, men B red ju igår tack och lov. Jag tabbade mig lite och hon hade haft möjlighet att rida på tisdagen också, men jag trodde det var en annan som hörde av sig och svarade lite dåligt. Jag var en klantapa, men men sånt som händer. Hon var ju asschysst och ställde upp igår. Själv red jag Norton sist i måndags, men jag antar att man har samma problem nu oavsett om jag ridit tis ons eller inte. Jag brukar tänka att det är den bra ryttaren som fixar eventuella problem och inte lägger så stor vikt vid varför de kom dit. Det är också den bra ryttaren som kan ha andra som rider annorlunda mot vad den gör och ändå rida sin häst på det sätt man brukar på en gång. Nu menar ju inte jag att det ska sitta en skumpandes klump på ryggen, men jag tror ni hajjar hur jag tänker.

Om det inte är någon allvarlig kris med Ante här nu på morgonen kanske jag lägger in något vid lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela