Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alltså Herr Snygging....

Publicerad 2012-03-28 17:59:29 i Tvåbenade problem,

Jag sitter här och funderar lite på att höra av mig till honom. Nu har jag dock varit med om två failures senaste tiden och jag vet ärligt inte om jag pallar ett till just nu. Det är ju en liten skillnad med just HS och det är att han visat visst intresse.

Problemet är ju att mitt självförtroende är nere på noll och mitt förtroende för män är nere på minus. Det har en lång rad förklaringar, men pröva själv att vara tillsammans med någon som hela tiden talar om hur jävla dålig och att allt du gör är fel. Försöker du sedan lösa problemen är lösning, hur det nu är möjligt, ännu sämre än det du redan gjort som är dåligt. Lägg härmed till att personen i fråga vill att du ska se ut som en jävla porrdrottning under kläderna och helst vara fet så börjar du närma dig. Jo, ni förstår nog att ni inte vill veta resten.

Nu är jag ju ändå intresserad av den här Herr Snygging. Han är ju trevlig, sympatisk, sexig och verkar dessutom ha något under pannbenet. Det låter ju verkligen som ett kap, eller hur?

Nu måste jag ju bara bestämma mig för om jag vågar höra av mig, eller inte. Jag har ju ett halvsäkert kort jag kan spela, jag har det totalt osäkra kortet jag kan spela och sedan har jag alternativ tre jag spelar inget kort alls utan väntar på honom. Nu är det så att han spelade över kortet till mig när han sa: Hör av dig bla bla bla. Återstår gör alltså alternativ ett eller två. Frågan är ju om han öht ens är intresserad då. Män brukar ju höra av sig om de är intresserade. Jag kanske har misstolkat det hela.

Det är så jobbigt när han dyker upp på min arbetsplats med jämna mellanrum bara. Måste verkligen fundera igenom det här ordentligt. Kan inte ni komma med lite tankar, åsikter och idéer?

Kommentarer

Postat av: skipper

Publicerad 2012-03-28 18:24:33

Jag tycker du ska gå fram och fråga om han har lust att ta en fika någon eftermiddag, alt middag. Det är ju som du säger 50/50 chans till ett ja. Det är inte jättedåliga odds. Kör nu Jenny, man måste våga ta för sig lite oxå :-)

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-03-28 18:27:39

Jo, det är ju sant. 50/50 är det alltid när det gäller ett svar som måste vara ja eller nej.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela