Real Time Analytics

Livet På En Kant

Veterinären var förbi i stallet idag. =(

Publicerad 2012-06-29 15:17:51 i Ante,

Hon skulle inte titta på min häst utan några andra. Jag kom på mitt när jag stod där att jag kanske skulle boka tid för Ante. Han har känts konstig under våren. Veterinären föreslog att hon kunde titta lite och se och sedan kunde vi avgöra när var och hur vi skulle göra.

Det jag har sett med Ante var att han har lyft vänster bak konstigt senaste tiden vid kratsning och även ibland när han gått. Nu sa veterinären att han var halt båda bak och att han var muskelfattig båda bakknäna. Sned i korset var han också, men det har jag sett innan.

Ordinationen blev: Kiropraktor för att fixa snedheten och sedan vidare koll med veterinären igen. Hovslagaren kom på eftermiddagen till Norton och jag frågade veterinären om det var bättre att Ante hade skor bak. Hon svarade ja, och de skulle även vara lite längre än vanligt.

Jag får rida i alla gångarter så han har inte vila, men jag skulle väl rida med hjärnan lite antar jag. Han är ju inte konstaterat halt på något ben än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela