Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekt MyTrädgård fortsätter: Dagens resultat

Publicerad 2012-06-11 22:34:45 i MyTrädgård,

Jag vet inte om jag har någon form av ADHD eller någon annan bokstavskombination. Börjar jag med något blir jag iaf väldigt ihärdig. Projekt MyTrädgård fortsätter.

Ni kanske minns hur det såg ut i morse utanför min uteplats? Om inte så får ni en liten minnesbild av mig.


För 12 timmar sedan såg det alltså ut såhär.

Efter det har jag jobbat på. Förutom att jag hann en sväng till kolonilotterna borta vid Rotsunda för att titta på den runda rabatten min mamma gjort med en fallossymbol i mitten samt hämtat hö i Sigtuna har jag arbetat med "min kulle". Innan jag avslutade för kvällen såg det ut som följer.


Vyn från uteplatsen och nedåt. Man kan fortfarande se ogräsberget växa till vänster på toppen, men visst börjar det väl se trevligt ut? =)


Vyn lite mer åt höger där man även kan se lite av den snart färdiga rabatten.
Ni har väl inte glömt hur det såg ut för någon vecka sedan?


Lite skillnad kanske?


Så här ser det ut när man är på väg upp till uteplatsen och lägenheten just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta. Jag vill fortfarande ha någon form av terass, men någon form av trappa upp genom rabatten vore väl lämpligt också?


Lite mer av en helhetsbild på projektet.


En söt skylt som jag hittade när jag höll på. Visst passar den väl in?


Något gult bland allt det lila? Jag fick en femtunga av min snälla mamma idag. Den breder tydligen ut sig och blir inte så hög. Passar ypperligt bland mina ganska högväxande perenner.


Till sist mitt nya lilla pelargonprojekt. Jag hoppas de tar sig. Hittade de billigt i en affär för att de hunnit bli skruttiga. Nu har jag planterat dem i hästbajsjord och hoppas att de ska ta sig snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela