Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man inte får anstränga sig arbetar man "bara" med trädgården

Publicerad 2012-06-11 11:53:07 i Vanlig vardag,

Ja, då leder det till att man måste fixa "trädgården". Nu är problemet att jag behöver mer blommor och jag har nog redan övertrasserat budgeten för min trädgård. I brist på annat idag har jag kollat olika trädgårdsbloggar. Det senaste jag kommit på är att jag behöver gula blommor till min lila rabatt. Lila och gult står mitt emot varandra i färgskalan och gör sig bra tillsammans. Nu har jag nästintill bara lila blommor här hemma och i  min rabatt på väg upp till huset tänkte jag mig nog något gult inslag. Det är inte så att jag valt lila blommor utan det har helt enkelt blivit så av en slump.


Lilla stigen upp till lägenheten är snart färdig på vänster sida. Jag tänkte bli färdig med den idag för att sedan påbörja höger sida. Blir det inte fint? Naturligtvis fattas det lite jord och blommor hela vägen ner. Jag tänkte mig en kant av vintergröna mot muren. Även om jag sett jättefina gula blommor som skulle göra sig perfekt där när de hänger ner över kanten.


Nävan verkar trivas bra i sitt "nya hem" och jag har två blommande blommor och flera knoppar på väg. Är dock lite orolig över att den inte verkar vilja stå utan faller ner. Behöver den hjälp att hålla sig uppe? Jag är ju bara nybörjare på det här med blommor än.



Aklejorna verkar också tycka att de hamnat i paradiset. Blommar för fullt. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela