Real Time Analytics

Livet På En Kant

Imorgon kväll får jag besök....

Publicerad 2012-06-14 22:43:59 i Vanlig vardag,

...och inte av vem som helst. Det är nämligen mitt "resesällskap" som kommer. Det ska bli jätteroligt. Han kommer ganska sent för han skulle jobba lite på dagen. Jag pratade med honom igår och då sa han att han skulle ta sin fina bil. Han skulle försöka iaf. Det är bara en sak som är dålig med den och det är att hunden inte får plats. Antar att det är så om man ska åka liten sportbil. Hunden säger att det inte är han som inte får plats utan att jag kan köra och att han kan sitta på passagerarsätet. Fatta synen när Vson åker nedcabbat. Hahaha! Om han får chansen måste jag hämta hundens solbrillor. Ni vet väl att han har ett par?

Nä, nu ska jag vattna lite blommor och sedan lägga mig. Imorgon har jag MASSOR att göra. Städa det sista och sedan mocka hagen och göra sista rabatten. Jag måste också hämta mitt lager för jag behöver nya underkläder därifrån. Hihi! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela