Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vafan!

Publicerad 2012-07-15 23:09:03 i Vanlig vardag,

Det finns många bra människor också. Flera av dem är mina vänner. Jag ska försöka och lägga all min tid och energi på rätt saker nu. Jag bara måste fixa det här. Dessutom saknar jag "min vän". Vi brukade alltid prata om sådant här. Jag hoppas vi hittar tillbaka till det.

Nu ska jag lägga mig och tänka på alla bra människor jag har runt omkring mig. Jag måste lära mig fokusera och göra rätt sak i rätt tid. Imorgon blir fokus när jag kommer hem på att göra en lista på saker som jag ska göra. Jag kommer inte att ta bort något jag gjort utan det kommer bara att strykas över. När jag gjort mer saker än som står på listan än saker som jag inte gjort kommer det att kännas bra.

Det blir steg ett i fokus och energi åt rätt håll.

Jag kom också på att jag glömt om att få hjälp med en massa saker på senare tid. http://fnozie.blogg.se vet vad jag pratar om för jag lärde henne tricket.
Sov gott kära vänner och ha det bra! =)

Kommentarer

Postat av: L

Publicerad 2012-07-16 00:08:15

:-D

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-07-16 05:44:53

Just ja! Jag har glömt av det där, men ska nog önska mig något snart.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela