Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu börjar Antes kurering!

Publicerad 2012-07-22 09:34:59 i Ante,

Idag blir det minishopping till Ante och Norton i form av flug"prassel" och kamfersalva. Fick det tipset av en att ha på där han har sina inflammationer nu. Han har ju fått diverse inflammationer i musklerna. Jag tänkte börja prova det och sedan kontakta annan veterinär i veckan. Bara jag hittar någon vettig, inte en som bara vill tjäna pengar.
Har två konkreta saker som vi ska göra med Ante nu. Det ena är att sätta på en sula i tre veckor på ena benet. Det andra är att punktbehandla de inflammerade ställena med kamfersalva.
Får se resultatet. Jag har en veterinär jag ska ringa redan på måndag för råd. Det här är ingen "kur" jag kommit på själv, utan den kommer från de som är mer av experter på området.
 
En vecka efter att han fått sulan tar vi en ny bild och jämför. Sedan hoppas vi på resultat efter tre veckor.
 
Här ser ni ojämnheten i muskulaturen. Vänster framben(dvs det ni ser till höger) är betydligt mer musklat än det högra frambenet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela