Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sommarstallfixet artar sig....

Publicerad 2012-07-09 18:19:58 i Stallet,

Idag har jag målat lite i stallet igen. Det börjar ta sig. Jag tänkte arbeta mig runt tills jag kommer tillbaka till dörren igen. Boxarna får jag ta senare.
 
Jag ska iväg och göra lite annat nu, men jag har tagit bild så ni får se hur fint det blir i stallet. Jag vet att vitt är en mycket opassande färg och jag kommer att måla dit en annan också. Måste bara bestämma vilken först.....
Så här fint är det efter dagens lilla målarinsats. Visst blir det fräscht! Jag fattar ju att det vita inte kommer att vara vitt och har tittat på andra färger att ha där hästarna är. Jag vill behålla det ljusa som ändå blev med den lila färgen, men ha en snyggare färg.
 
Så här såg det ut innan med den gräsliga lila färgen. Usch alltså, jag vill verkligen att den ska försvinna så snart det bara går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela