Real Time Analytics

Livet På En Kant

Prins Anthrax till BootCamp?

Publicerad 2012-07-26 15:08:27 i Vanlig vardag,

Ja, det var det han var idag. Sicken liten stjärna. Idag gjorde han det lilla han kan och han gjorde det rätt.
 
Han fick bedömningen en häst som ser ut som en drummel, lite aningens för grov, men inte alls så att rida. Han är faktiskt, när det kommer till ridningen en väldigt smidig och stark häst. Med stark menar jag stark i kroppen. Han bär alla med hjälp av sin exteriöra styrka.
 
Hon red lite och hoppade några hinder. Jag vill nu tillägga att han inte ens hoppat så högt med ryttare någon gång och då var hindren endast 1,05 höga. Hon hoppade två gånger på ett ganska litet hinder och sedan bad hon oss höja. Hindret blev då högre än han hoppat förut. Jag tittade på hindret och tittade på hästen och tänkte vafan hoppar han inte det där på en gång är det ju ingen hopphäst.
 
Ante galopperade runt ett varv på ridbanan, de red an på hindret och han bara bjöd som vanligt. Lilla prinsen ni vet. Sedan fick han också hoppa vattenmatta och ett hinder med små hus på sidan.
 
Hon sa, precis som jag talat om innan att den behöver mer arbete(utbildning). Hon sa också att om han kommer till henne behöver hon en månad innan han kan göra något, men inte heller där hade jag räknat med annat. Fördelen här är att hon kan lösa alla problem som uppstår och hästen får en riktigt bra utbildning. Det kändes dessutom riktigt bra och jag har tittat på några videosar innan och hennes ridning passar honom.
 
Ni får inga bilder för de flesta brukar varken vilja bli fotade eller filmade när de rider någon annan häst så jag tog inte ens upp kameran.
 
Nu ska jag bara fundera över hur jag ska lösa med det finansiella....

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-26 15:30:07

Jättekul att det gick så bra :)

Svar: Lite osäker på hur bra det gick, men han dög ju iaf till att testa två månader.Sedan får vi se. =)
Livet På En Kant

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-26 15:41:27

Det är ju super. Det betyder ju att hon kände något trots att hon tyckte han såg lite grov ut. Hon sa väl i princip det du alltid säger så då lär hon tycka om honom också :)

Svar: Hon frågade iaf vad hästen hette.... ;-)
Livet På En Kant

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-26 19:45:01

hahahaha! Och hur var reaktionen på "Anthrax"?

Svar: Om du tänkte på namnet sa jag att han heter Ante.
Livet På En Kant

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-26 20:41:00

Aha =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela