Real Time Analytics

Livet På En Kant

Pratat med OS-ryttaren - tid bokad

Publicerad 2012-07-11 16:56:38 i Ante,

Nu har jag bokat tid för att OS-ryttaren ska provrida hästen. Spännande, spännande. Nu kanske det är så att den säger att hästen är skit. Jaha, shit happends! Personligen ställer jag mig frågorna. Ska jag inte ha någon häst att rida? Är det värt pengarna? Och sedan den stora frågan: Vad vill jag egentligen med livet?

Ska jag ha råd att ha Ante hos den här personen för träning krävs det att jag tar fram varenda liten hjärncell jag har och arbetar för att fixa fram pengarna för månadskostnaden så att den löpande ekonomin fungerar. Tänk om jag sedan kan sälja hästen för en miljon. Då kommer jag inte att säga nej kan jag säga. Då blev det helt enkelt bara en investering.

Nu ska jag hem och rida rakt fram i skogen, precis som kiropraktorn sa. Sedan har jag lite mer konkreta funderingar inför vad som komma skall. En sponsor borde jag ta och fixa till Ante. Det borde ju inte vara helt omöjligt med hans charm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela